Ο Bruce Ash είναι γηγενής από το Τούκσον στην Αριζόνα και διευθύνει μια εταιρεία  κτηματομεσιτικής διαχείρισης εκεί.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας, ο κ. Bruce Ash, έχει υπηρετήσει σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδό σε διάφορες οργανώσεις υγείας, φροντίδας και φιλανθρωπίας. Φέρνει την τεράστια εμπειρία του στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την συγκέντρωση κεφαλαίων στον Ρεπουμπλικανικό πολιτικό ακτιβισμό στην Αριζόνα. Ο κ. Ash επελέγη ως Ρεπουμπλικανός Επίτροπος της Αριζόνας, το 2007, και επανεξελέγη σε τετραετή θητεία το 2008 και το 2012. Ήταν μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Ψηφισμάτων της RNC (2009-2010) και επί του παρόντος υπηρετεί στην Μόνιμη Επιτροπή Κανονισμών (2009-τώρα). Το 2010, ο κ. Ash εξελέγη πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Κανονισμών και επανεκλέχθηκε σε άλλη μία τετραετή θητεία το 2013. Ο κ. Ash έχει  επίσης διατελέσει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της RNC από το 2010.

Ο κ. Ash αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Συντηρητικής Συντονιστικής Επιτροπής και των Ρεπουμπλικανών στο Εξωτερικό. Είναι πρόεδρος του Δημοκρατικού Εθνικού Συντηρητικού Ομίλου της RNC.

Ο BruceAsh είναι παντρεμένος με την JaneAsh και έχουν δύο παντρεμένους γιους.

Ο SolomonYue, Τζούνιορ, ιδρυτής των Ρεπουμπλικανών στο Εξωτερικό, είναι αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

Ο κ. Yue, νόμιμος μετανάστης, γεννημένος στην Κομμουνιστική Κίνα, επέζησε της Πολιτιστικής Επανάστασης και διέφυγε από την τυραννία μεταναστεύοντας στην Αμερική ως ιδιωτικός διεθνής φοιτητής που γνώριζε μόνο δύο φράσεις στα Αγγλικά: ‘“Thankyou” και “CocaCola”. Έκανε δύο δουλειές για να πληρώσει το προπτυχιακό του στις Διοικητικές Επιστήμες και το Διεθνές Εμπόριο ΜΒΑ, και κέρδισε την αμερικανική ιθαγένεια στην κατηγορία της Τρίτης Προτίμησης για υψηλά ειδικευόμενους επαγγελματίες ως Οικονομολόγος Διεθνούς Εμπορίου. Ο κ. Yue άρχισε, τότε, μια επιτυχημένη καριέρα στις εισαγωγές και το χονδρικό εμπόριο ιατρικών γαντιών. Υπηρετεί στην Εθνική Ρεπουμπλικανική Επιτροπή από το 2000.

Ο κ. Yue βρίσκεται στην 14η θέση ανάμεσα στα 168 μέλη της RNC.

Το 2008, ο κ. Yue ήταν συνιδρυτής του 24-μελούς Ρεπουμπλικανικού Εθνικού Συντηρητικού Ομίλου, μιας ομάδας διανοιών του εθνικού συντηρητικού κινήματος αφιερωμένη στην επιστροφή της Αμερικής στις ιδρυτικές της ρίζες.

Παράλληλα, ήταν συνιδρυτής της 89μελούς Ρεπουμπλικανικής Συντηρητικής Συντονιστικής Επιτροπής, ένα  πολιτικό φόρουμ για δημόσιες πολιτικές συζητήσεις.

Από το 2011, ο κ. Yue διατελεί αντιπρόεδρος σε τρεις Επιτροπές Πολιτικής Δράσης (PACs):   την Σούπερ PACτων ΗΠΑ, την Ρεπουμπλικανική Σούπερ PAC και τον Τοπικό Συντηρητικό Συνασπισμό. Ως Πρόεδρος της Ομάδας Στρατηγικής Σχεδιασμού και Διαχείρισης GrassfireL.L.C., ο κ. Yue έχει διαχειριστεί πολιτικές εκστρατείες σε ολόκληρη την Αμερική.

Ως ανώτατος ηγέτης της RNC, ο κ. Yueέχει υπηρετήσει ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της RNC, Μόνιμος Αναπληρωτής Συμπρόεδρος του Εθνικού Ρεπουμπλικανικού Συνεδρίου το 2012, στέλεχος της Εθνικής Επιτροπής Συνέλευσης Ρεπουμπλικανών για τα Διαπιστευτήρια για το 2012, και Ειδικός Απεσταλμένος του Προέδρου της RNC στους Παγκόσμιους Ρεπουμπλικάνους του Εξωτερικού.

Σήμερα, είναι στέλεχος της Μόνιμης Επιτροπής Κανονισμών της RNC και υπερασπίστηκε επιτυχώς τον διορισμό του Προέδρου Τραμπ στην Εθνική Συνέλευση των Ρεπουμπλικανών για το 2016. Ο κ. Yue πρότεινε την χρήση των Διαδικαστικών Κανονισμών του Ρόμπερτ αντί για τους Κανονισμούς της Βουλής για τη ρύθμιση της Συνέλευσης.Πρότεινε επίσης να μην πραγματοποιηθούν οι αλλαγές των Κανονισμών της RNC μέχρι την ολοκλήρωση του Συνεδρίου. Αν και καμιά πρόταση δεν εγκρίθηκε, οι προσπάθειες του κ. Yue ματαίωσαν τα σχέδια των κινημάτων «ποτέ με τον Τραμπ» και «ψήφισε με τη συνείδησή σου» να κλέψουν την υποψηφιότητα.

Ο James Bopp, Jr. είναι δικηγόρος στο Δικηγορικό Γραφείο The Bopp, www.bopplaw.com, στο Terre Haute, IN. Η δικηγορική του άσκηση επικεντρώνεται στην εταιρική και φορολογική νομοθεσία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στον νόμο περί εκστρατείας χρηματοδότησης και εκλογών, στα βιοϊατρικά ζητήματα της άμβλωσης, στην παραίτηση και την απόσυρση της ιατρικής περίθαλψης για τη διατήρηση της ζωής και της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας, σε ομοσπονδιακές και κρατικές δίκες και δευτεροβάθμιες διαφορές, και στην πρακτική του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκπροσωπεί πολυάριθμους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, επιτροπές πολιτικής δράσης, υποψηφίους και πολιτικά κόμματα.

Η επιτυχημένη πρακτική του Bopp για τη χρηματοδότηση καμπάνιας και την εκλογική νομοθεσία περιλαμβάνει περισσότερες από 140 υποθέσεις χρηματοδότησης εκστρατειών κατά των ομοσπονδιακών νόμων και των νόμων σε περισσότερα από 35 κράτη. Η εκτεταμένη πρακτική του στο Ανώτατο Δικαστήριο περιλαμβάνει επιτυχώς την αντιπαράθεσή του, α) κατά των υποθέσεων ορόσημο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Μινεσότα εναντίον του White, 536 U.S. 765 (2002), στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ όπου καταργήθηκαν οι  περιορισμοί στις ομιλίες των υποψηφίων για το εκλεγμένο δικαστικό αξίωμα σύμφωνα με την Πρώτης Τροπολογία. β) WisconsinRighttoLifeκατά της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής, 126 S. Ct, 1016 (2006), όπου εγκρίθηκε ότι η «επικοινωνία προεκλογικής» εταιρικής απαγόρευσης του McCain-Feingold θα μπορούσε να υπόκειται σε προκλήσεις για την  έκδοση γνήσιων διαφημίσεων γ) Randall κατά Sorrell, 126 S. Ct. 2479 (2006), όπου καταργήθηκαν τα υποχρεωτικά όρια δαπανών των υποψήφιων του Βερμόντ και τα όρια συνεισφορών των υποψηφίων και δ) Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή κατά WisconsinRighttoLife, 127 S. Ct. 2652 (2007), όπου αποφασίστηκε ότι η απαγόρευση της «προεκλογικής επικοινωνίας» του McCain-Feingold είναι αντισυνταγματική όπως εφαρμόζεται στις διαφημίσεις πίεσης που ασκούν οι τοπικές αρχές. Ήταν επικεφαλής σύμβουλος για τους Ενωμένους Πολίτες στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εκλογών κατά των Ενωμένων Πολιτών 558 U. S. 310 (2010), η οποία πάταξε τη διάταξη της προεκλογικής επικοινωνίας  του McCain-Feingold.

Λόγω της εμπειρίας του στη χρηματοδότηση των εκστρατειών και τον εκλογικό νόμο, έχει καταθέσει πολλές φορές για τη μεταρρύθμιση της χρηματοδότησης των εκστρατειών στην Επιτροπή της Γερουσίας για Ζητήματα Κανονισμών και Διαχείρισης, στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών Θεμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, και στην Υποεπιτροπή για το Σύνταγμα της Κοινοβουλευτικής Δικαστικής Επιτροπής των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει δημοσιεύσει πολλά κορυφαία άρθρα αναθεώρησης του νόμου σχετικά με τη νομοθεσία περί οικονομικών εκστρατειών. Ο Jim είναι σήμερα Γενικός Σύμβουλος και Ταμίας των Ρεπουμπλικάνων στο Εξωτερικό, Γενικός Σύμβουλος του Κέντρου Ελεύθερου Λόγου James Madison και είναι ο πρώην Συμπρόεδρος της Υποεπιτροπής του Εκλογικού Νόμου για τον Ελεύθερο Λόγο και της Ομάδας Εξάσκησης του Εκλογικού Νόμου Νομοθεσίας της Ομοσπονδιακής Κοινωνίας.

Ο Bopp είναι επίσης πρώην Επίτροπος της Εθνικής Διάσκεψης των Επιτρόπων Ενιαίου Κρατικού Δικαίου. Το 1984, ο Πρόεδρος RonaldReagan διόρισε τον Jim στην Επιτροπή Πρόεδρου για την Νοητική Υστέρηση και το 1987 το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών τον διόρισε στη Συμβουλευτική Επιτροπή Βιοϊατρικής Δεοντολογίας που συμβουλεύει το Κογκρέσο για τα δεοντολογικά ζητήματα που προκύπτουν από την παροχή υγειονομικής περίθαλψης και την έρευνα στη βιοϊατρική και τη συμπεριφορά. Ήταν πρώην διορισμένος από τον Υπουργό Εξωτερικών στην Εθνική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για την UNESCO.

Η εκτεταμένη εθνική πολιτική εμπειρία και η συμμετοχή του Bopp περιλαμβάνει διορισμό Ειδικού Συμβούλου στην Εθνική Επιτροπή Ρεπουμπλικανών, ως  Εθνικός Επίτροπος της Ιντιάνα  για την Ρεπουμπλικανική Εθνική Επιτροπή, 2006-12, και ως Αντιπρόεδρος της RNC, 2008-12. Διετέλεσε Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Συντηρητικών της RNC, 2008-2011, Πρόεδρος της Επιτροπής Προεδρικών Συζητήσεων, 2011-2012 και Πρόεδρος της Υποεπιτροπής για την Αποκατάσταση της Συνταγματικής Κυβέρνησης της Εθνικής Επιτροπής της Ρεπουμπλικανικής Συνέλευσης για το Πολιτικό Πρόγραμμα, το 2012.

Ο Michael George DeSombre ήταν ένας από τους συνιδρυτές των Ρεπουμπλικανών στο εξωτερικό και υπηρετεί σε εθελοντική θέση ως Παγκόσμιος Πρόεδρος, ενώ υπηρετεί στο Συμβούλιο των Διοικητών. Ο κ. DeSombre είναι Πρόεδρος Ρεπουμπλικανών στο Χονγκ Κονγκ από τον Δεκέμβριο του 2012.

Ο κ. DeSombre είναι συνεργάτης της Sullivan & Cromwell, μιας παγκόσμιας νομικής εταιρίας με έδρα τη Νέα Υόρκη, και διαμένει στο Χονγκ Κονγκ από το 1997. Ο κ. DeSombre έχει επίσης διατελέσει Πρόεδρος της Save the Children Hong Kong από το 2015, και την επιτροπή του ποδοσφαιρικού ομίλου Fort Fort Rugby (Χονγκ Κονγκ) από το 2013.

Ο κ. DeSombre έχει ένα J.D. από το Harvard Law School (magna cum laude) και ένα M.A. (Μελέτες στην Ανατολική Ασία) και ένα B.A. (Ποσοτική Οικονομική Ανάλυση) από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Ο κ. DeSombre μιλάει άπταιστα μανδαρινικά και έχει γίνει δεκτός για δικηγορική άσκηση στη Νέα Υόρκη και το Χονγκ Κονγκ. Ο κ. DeSombre αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους δικηγόρους Μ&Α και ιδιωτικών επενδυτών στον κόσμο με μεγάλες νομικές εκδόσεις και είναι συχνός ομιλητής στην τέχνη των διαπραγματεύσεων και της απόκτησης δημόσιων εταιρειών.

Ο Robert M. «Mike» Duncan ήταν πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Ρεπουμπλικανών από το 2007 έως το 2009. Διετέλεσε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της TennesseeValleyAuthority από τον Μάιο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2010, όταν παραιτήθηκε για να γίνει ο ιδρυτικός πρόεδρος της American Crossroads, μια οργάνωση 527 Super PAC.

Ο κ. Duncan γεννήθηκε στην Oneida του Τενεσί. Δραστηριοποιείται σε πολυάριθμους επαγγελματικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Διετέλεσε πρόεδρος ενός κρατικού πανεπιστημίου και είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου στο Alice Lloyd College. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Κέντρου Αγροτικής Ανάπτυξης στο Somerset του Κεντάκυ. Ο Πρόεδρος George W. Bush τον διόρισε στην Επιτροπή Προέδρου για τους Εταίρους του Λευκού Οίκου,  το 2001. Ο κ. Duncan είναι πρώην διαχειριστής του χριστιανικού Appalachian Project, του δέκατου πέμπτου μεγαλύτερου ιδιωτικού οργανισμού κοινωνικών υπηρεσιών στην Αμερική. Ο κ. Duncan είναι επίσης πρώην πρόεδρος και διευθυντής του Προγράμματος Ακαδημαϊκών του Κεντάκυ. Το πρόγραμμα σπουδών-καθοδήγησής του, το οποίο ξεκίνησε το 1979, παρουσιάστηκε στο CBS News Sunday Morning και στους Los Angeles Times.

Από επαγγελματικής άποψης, ο κ. Duncan ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Τραπεζών στο Κεντάκι Kentucky και του Υποκαταστήματος Του Σινσινάτι της Κεντρικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας του Κλίβελαντ. Από το 1989 έως το 1991, κατά τη διάρκεια μιας άδειας, εργάστηκε στον Λευκό Οίκο του Bush ως Υποδιευθυντής του Δημόσιου Συνδέσμου. Ο Πρόεδρος George W. Bush τον διόρισε στην Επιτροπή του Προέδρου για τους Εταίρους του Λευκού Οίκου το 2001 και τον ανέθεσε στο Συμβούλιο Αρχών Tennessee Valley, θέση την οποία επιβεβαίωσε ομόφωνα η Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών τον Μάρτιο του 2006. Η δημόσια υπηρεσία του αναγνωρίστηκε με πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων των τιμητικών πτυχίων από το κολλέγιο Cumberland, το κρατικό πανεπιστήμιο Morehead και το κολλέγιο των Ozarks.

Ο κ. Duncan ήταν εξίσου δραστήριος στην πατρίδα του στο Κεντάκι, όπου βοήθησε στην επιτυχημένη εκστρατεία για να ανακτήσει την κρατική γερουσία του Κεντάκυ για πρώτη φορά σε 36 χρόνια. Το 1998, έλαβε άδεια απουσίας από την επιχείρησή του και προήδρευσε τον επιτυχημένο αγώνα της Γερουσίας των ΗΠΑ του Jim Bunning.

Διετέλεσε γενικός σύμβουλος της Εθνικής Επιτροπής Ρεπουμπλικανών (RNC) από τις 10 Ιουλίου του 2002, μέχρι την εκλογή του ως προέδρου. Εκλέχτηκε ταμίας της RNC τον Ιανουάριο του 2001. Ο Duncan, στην πέμπτη θητεία του ως εθνικός επίτροπος από το Κεντάκι, υπηρέτησε το κόμμα σε κάθε επίπεδο από επικεφάλης,  πρόεδρος κομητείας,  πρόεδρος πολιτείας, ως εθνικός αξιωματούχος.  Διετέλεσε εκπρόσωπος των Εθνικών Συμβάσεων των Ρεπουμπλικανών το 1972, το 1976, το 1992, το 1996, το 2000, το 2004 και το 2008 και είναι ένα από τα λίγα πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει ποτέ και στις τέσσερις μόνιμες επιτροπές συνεδρίων.

Ο Duncan και η σύζυγός του, Joanne, έχουν ένα γιο, τον Rob, βοηθό δικηγόρου των Ηνωμένων Πολιτειών στο Κεντάκι, που είναι παντρεμένος με την Valerie Ridder. Οι Duncans είναι οι κύριοι ιδιοκτήτες δύο κοινοτικών τραπεζών στο ανατολικό Κεντάκι.

Ο Stephen Yates είναι διακεκριμένος γενικός διευθυντής και παγκόσμιος στρατηγικός αναλυτής με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική, τη στρατηγική, τα μέσα ενημέρωσης και την διακυβέρνηση. Ο κ. Yates διαθέτει εκτεταμένο υπόβαθρο σε θέματα εθνικής ασφάλειας, προεδρικές εκστρατείες και παγκόσμιες σχέσεις. Από το 2006 είναι ανώτερος σύμβουλος στις προεδρικές εκστρατείες, συχνός σχολιαστής των μέσων ενημέρωσης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της DC InternationalAdvisory. Η DC InternationalAdvisory είναι μια αναλυτική και συμβουλευτική πρακτική που αξιολογεί τον πολιτικό κίνδυνο και τις ευκαιρίες σε βασικές πρωτεύουσες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Από το 2001 έως το 2005, ο κ. Yates υπηρέτησε στο Λευκό Οίκο ως Αναπληρωτής Βοηθός του Αντιπροέδρου για Θέματα Εθνικής Ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην κυβέρνηση, ασχολήθηκε βαθιά με την ανάπτυξη και την εκτέλεση των προτεραιοτήτων εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών.

Εκ νέου εκλεγμένος τον Ιούνιο του 2016, ο κ. Yates διετέλεσε πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Αϊντάχο από τον Αύγουστο του 2014, συνεχίζοντας τη μακρά δέσμευσή του στην πολιτική, τη στρατηγική και το κόμμα. Είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών και διετέλεσε συμπρόεδρος της Υποεπιτροπής Εθνικής Ασφάλειας για την Ρεπουμπλικανική Πλατφόρμα του 2016.

Ο κ. Yates, προηγουμένως, είχε εργαστεί ως Ανώτερος Αναλυτής Στρατηγικής στο Ίδρυμα Κληρονομιάς και ως αναλυτής στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας. Έχοντας άριστη γνώση στην μανδαρινική κινεζική γλώσσα, έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Κινεζικές Σπουδές από το πανεπιστήμιο Johns Hopkins.

Η Cindy Costa εκλέχτηκε ως Εθνική Ρεπουμπλικανή Επίτροπος από τη Νότια Καρολίνα τον Μάιο του 1996. Παρακολούθησε τις τελευταίες έξι Εθνικές Συμβάσεις των Ρεπουμπλικανών και υπηρέτησε στην Επιτροπή Επιλογής Τοποθεσίας της RNC για το Εθνικό Ρεπουμπλικανικό Συνέδριο του 2012 που διεξήχθη στην Τάμπα. Η Cindy είναι Προεδρική Εκλεγμένη για την πολιτεία της SC για τρεις προεδρικές εκλογές. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κανονισμών της RNC. Ταξίδεψε στην Ταϊβάν ως μέλος της αντιπροσωπείας της Ταϊβάν της RNC το 2004. Το Σεπτέμβριο του 2014 ηγήθηκε μιας αντιπροσωπείας δέκα μελών της RNC στην Ταϊβάν. Πήγε και πάλι στην Ταϊβάν ως μέλος της Αντιπροσωπείας του Προέδρου Reince Priebus το 2015. Επισκέφτηκε επίσης το Ισραήλ ως πρέσβης καλής θέλησης από τη Νότια Καρολίνα με τον Earl Cox το 2011. Τον Φεβρουάριο του 2015, ταξίδεψε στο Ισραήλ με μια ομάδα 100 μελών της RNC. Αυτή τη στιγμή υπηρετεί στην τέταρτη θητεία της στην Εκτελεστική Επιτροπή της RNC από τη Νότια Περιφέρεια. Πρόσφατα, εξελέγη Αντιπρόεδρος της RNC για τη Νότια Περιφέρεια. Το 2002 διορίστηκε από τον Πρόεδρο GeorgeW. Bush ως Ειδική Σύμβουλος της Αποστολής των Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Έθνη.

Η κ. Costa είναι σήμερα η διευθύντρια επιχειρήσεων στο Κέντρο Χειρουργικής Πλαστικής/ Αισθητικής του Νοτιοανατολικού Χειρουργικού Κέντρου, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Δημόσιας Υπηρεσίας για τις Γυναίκες με Αριστεία της Νότιας Καρολίνα, και μέλος της ομάδας Κύκλος του Ρεπουμπλικανού Ομιλητή. Το 2012, η ​​Cindy ανακηρύχθηκε η Ρεπουμπλικανή Γυναίκα της Χρονιάς για τη Νότια Καρολίνα από το Νομοθετικό Σωματείο της Ρεπουμπλικανής Γυναίκας της Νότιας Καρολίνας. Η κ. Costa διορίστηκε από δύο Κυβερνητικές Διοικήσεις για να υπηρετήσει στην Επιτροπή Γυναικών για τηνSC. Είναι ενεργό μέλος της Χριστιανικής Εκκλησίας του James Island, του Palmetto Elephant Club, του GreaterLowcountryRepublicanClub και της Βοηθητικής Ιατρικής Εταιρείας της Κομητείας του Τσάρλεστον.

Προηγουμένως, η κ. Κόστα ήταν η τρίτη αντιπρόεδρος και αργότερα η Γραμματέας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Τσάρλεστον, η Πρώτη Αντιπρόεδρος του Κρατικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Νότιας Καρολίνα, Εκτελεστικός Επίτροπος της SCGOP που εκπροσωπεί την Κομητεία του Τσάρλεστον και αναγνωρίστηκε ως η Ρεπουμπλικανή της χρονιάς στη Νότια Καρολίνα, το 2000 από το NRCC. Η κ. Costa ήταν επίσης η κα Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ, το 1996. Αυτή τη στιγμή κατοικεί στο James Island, SC με τον σύζυγό της Dr. Louis E. Costa, II. Τον ερχόμενο Ιούνιο θα είναι παντρεμένοι για 43 χρόνια. Το μέγιστο επίτευγμά της, μέχρι στιγμής, είναι η ύπαρξη τεσσάρων παιδιών και έντεκα πανέμορφων εγγονιών. Η κ. Κόστα λέει: «Είναι μια πραγματικά θαυμάσια ζωή».

Η Ellen Barrosse ίδρυσε τη Synchrogenix, μια παγκόσμια επιχείρηση φαρμακευτικών υπηρεσιών το 1986 και ενήργησε ως Διευθύνων Σύμβουλος από την ίδρυσή της μέχρι την πώληση το 2014. Η Synchrogenix συνέταξε πρωτογενή δεδομένα από κλινικές δοκιμές και δημιούργησε υποβολές σε παγκόσμιους ρυθμιστικούς οργανισμούς (FDA, ASEAN, EMEA ) στη διαδικασία παραγωγής φαρμάκων. Υπό την ηγεσία της, η Synchrogenix έγινε η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα της στον κόσμο, με γραφεία σε έξι πολιτείες και στην Αγγλία, τη Σουηδία και τις Φιλιππίνες.

Πριν περιοριστεί στην πρακτική της στην παραγωγή φαρμάκων, η Synchrogenix διέθετε ένα ενεργό τμήμα δημοσίων σχέσεων που παρείχε υπηρεσίες σε εταιρικούς και μη κερδοσκοπικούς πελάτες.

Η Ellen είναι η Εθνική Επίτροπος για το Ντέλαγουερστην RNC. Είναι επίσης Πρόεδρος της Συντονιστικής Συντηρητικής Επιτροπής, του μεγαλύτερου σωματείου της RNC. Εργάζεται ως Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Αμερικανικής Αρχής Αρχιτεκτόνων και είναι στα συμβούλια του Ινστιτούτου Witherspoon στο Princeton, του Ινστιτούτου Elm στο Yale και του Collegium στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας. Εκτός από την συμμετοχή της στα διοικητικά συμβούλια του Μουσείου Τέχνης του Ντέλαγουερ και της Βιβλιοθήκης του Ινστιτούτου Wilmington, είναι Ντάμα του Στρατιωτικού Τάγματος των Ιπποτών της Μάλτας.

Η Ellen είναι παντρεμένη με τον Paul Antle εδώ και 38 χρόνια. Έχουν τρεις κόρες, τη Λόρα, τη Μαρία και τη Σάρα.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Solomon Yue, Jr.
Διευθύνων Σύμβουλος
Michael George DeSombre
Παγκόσμιος Πρόεδρος
Russ Walker
Γενικός Διευθυντής
James Gosart
Παγκόσμιος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος
Mark Crawford
Αντιπρόεδρος Νομοθετικών Υποθέσεων
Roger Johnson
Αντιπρόεδρος Ευρώπης
Marc Zell
Αντιπρόεδρος για τη Μέση Αντολή
Jon Christianson
Αντιπρόεδρος για την Ασία
Molly Byrne
Πολιτική Διευθύντρια
Kym Kettler-Paddock
Διευθύντρια Επικοινωνιών

REPUBLICANS OVERSEAS ADVISORY COMMITTEE

Barry Stowe
Γενικός Διευθυντής, Jackson Insurance
David Patrick Eich
Εταίρος, Kirkland & Ellis International LLP
Peter M. Feaman
Εθνικός Επίτροπος Ρεπουμπλικανών για τη Φλόριντα
Quan Zhou
Διευθύνων Σύμβουλος, IDGCapitalGroup
Charles Monat
Πρόεδρος, WillisTowersWatsonΥπηρεσίες Παγκόσμιου Πλούτου
John J. Ying
Διευθύνων Σύμβουλος, Peak Capital
Jon Christianson
Συνταξιούχος Εταίρος, M&A, Skadden
Carolyn Meadows
Μέλος της Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών στο Εξωτερικό & Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της NRA
Jeff Kent
Αντιπρόεδρος της RNC
Millie Hallow
Διευθύνων Σύμβουλος της NRA & Αντιπρόεδρος της CPAC
Tony Parker
Ταμίας της RNC