Κάνε εγγραφή για να ψηφίσεις!

Είσαι Αμερικανός/η και ζεις στο εξωτερικό; Η ψήφος σου μετράει!

Θες να ψηφίσεις στις αμερικάνικες βουλευτικές εκλογές; Ως Αμερικανός πολίτης υπερπόντιων εδαφών, έχεις το δικαίωμα να ψηφίσεις στις ομοσπονδιακές εκλογές.

Πώς να ψηφίσεις;

  1. Θα χρειαστείς τη διεύθυνση της τελευταίας κατοικίας σου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  2. Πήγαινε στην εξωκομματική ιστοσελίδα www.fvap.gov που διαχειρίζεται η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για τον στρατό και τους ψηφοφόρους στο εξωτερικό.
  3. Επίλεξε την πολιτεία σου και ακολούθησε τις οδηγίες.
  4. Αν δεν είσαι σίγουρος/η ότι έχεις δικαίωμα ψήφου σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση, μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις με τον υπεύθυνο της εκλογικής περιφέρειας για την παλιά σου διεύθυνση. Τα ονόματα και τα στοιχεία επικοινωνίας για τους υπευθύνους των εκλογών αναγράφονται στο www.fvap.gov με βάση την πολιτεία.
  5. Είσαι Αμερικανός/ίδα πολίτης που έχει δικαίωμα ψήφου, αλλά δεν έχει ζήσει ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες; Κάνε κλικ εδώ για πληροφορίες σχετικά με την περίπτωσή σου.

Χρειαζόμαστε την ψήφο σου! Βοήθα το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα να διατηρήσει τη Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Γερουσία.

Παρακαλώ, σημειώστε ότι οι Αμερικανοί στο Εξωτερικό πρέπει να κάνουν εγγραφή για να ψηφίζουν κάθε χρόνο. Παρόλο που κάποιες πολιτείες δεν ακολουθούν τον ομοσπονδιακό νόμο και δε διαγράφουν τους υπερπόντιους εκλογικούς καταλόγους, μην ρισκάρεις: κάνε εγγραφή για να ψηφίσεις τώρα.

Κάνε κλικ εδώ και βρες τον επιμελητή ψηφοφόρων της περιοχής σου.

“Η ελευθερία δεν βρίσκεται ποτέ μια γενιά δρόμο από την εξαφάνιση. Δεν την περάσαμε στο αίμα των παιδιών μας. Πρέπει να παλέψεις για την ελευθερία, να την προστατέψεις και να την παραδώσεις σε αυτά για να κάνουν το ίδιο, αλλιώς κάποτε θα περνάμε τα τελευταία μας χρόνια διηγούμενοι στα παιδιά και τα εγγόνια μας πώς ήταν κάποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν οι άνθρωποι ήταν ελεύθεροι.”

Ρόναλντ Ρήγκαν
40κοστός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών

Image module

Ποιοι είμαστε

Η σελίδα Ρεπουμπλικανοί στο Εξωτερικό(RepublicansOverseas) παρέχει αμφίδρομη υποδομή για να διατηρήσει τους Ρεπουμπλικανούς που ζουν πέραν του Ατλαντικού πολιτικά ενημερωμένους και ταυτόχρονα παρέχει μηχανισμούς για να κατευθύνει τις πολιτικές τους ανησυχίες τους ξανά σε πολιτικούς αρχηγούς και υποψήφιους προέδρους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Να εμπνεύσουμε τα εννέα εκατομμύρια των Αμερικανών πέραν του Ατλαντικού, ώστε εμπλακούν όλο και πιο πολύ στη δημοκρατική πολιτική διαδικασία των ΗΠΑ μέσω των ενημερώσεων, της πολιτικής έρευνας και της υποστήριξης.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ: Οι Αμερικανοί που ζουν και δουλεύουν πέρα από τον Ατλαντικό αγαπούν την πατρίδα τους και επιθυμούν μια δυνατή και ακμάζουσα Αμερική που χαίρει σεβασμού σε όλο τον κόσμο. Οι Ρεπουμπλικανοί στο Εξωτερικό κρατούν τους Αμερικανούς πέραν του Ατλαντικού πολιτικά ενήμερους και παρέχουν μηχανισμό απεύθυνσης του πολιτικού τους ενδιαφέροντος ξανά σε πρεσβύτερους πολιτικούς ηγέτες και προεδρικούς υποψηφίους. Το όραμα των Ρεπουμπλικανών στο Εξωτερικό είναι να εκπροσωπήσουν το απαράμιλλο ενδιαφέρον των Αμερικανών πέραν του Ατλαντικού ώστε να εκλέξουν ομοσπονδιακούς υποψηφίους που θα ανταποκριθούν σε αυτό το ενδιαφέρον, και να επηρεάσουν αποτελεσματικά την πολιτική.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ/ΟΜΑΔΑ ΗΓΕΣΙΑΣ

Επικοινώνησε μαζί Μας

Στείλε μας μήνυμα, λάβε περιοδικές ενημερώσεις, νέες καταχωρήσεις και πληροφορίες που αφορούν την κοινότητα των ομογενών.

Paid for by Republicans Overseas Action, Inc. Not authorized by any candidate or candidate committee.